Home > No Sound > No Sound After Installing Vista SP2

No Sound After Installing Vista SP2

None works. Finally I found the solution!! I changed it back to stero and everything now works. Thanks. navigate here

I haven't messed around with any connections from the monitor to the CPU. Any one else with the same issue? I'm sorry that games require much more than you're capable of, but you'll never be forgotten as my first personal computer <3 Reply With Quote New 25 Nov 2011 #2 Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2 - Five Language Standalone for x64-based systems (KB948465) is available for download here. #Windows Vista#SP2#audio drivers subscribe feedly old https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-pictures/no-sound-after-windows-vista-sp2-install/92b5322c-1c7a-46dd-9254-1f60d5215723

Rolled back multiple times and nothing worked. I've been pulling my hair out the last 3 hours with this BS and your simpler than simple solution worked. Vista installation & setup Error while installing Vista Service Pack 1While installing Vista Service Pack 1, I get following error An internal error occured when installing the service pack Error code YOU ARE THE MAN!

Solved! Unclick 'Allow applications to take exclusive control of this device' Excellent advice tried this out and fixed my problem Thanks Adam Reply Report JD- Dec 3, 2009 07:35PM Tim, Thank you, This contact information may change without notice. Proposed as answer by Drfeelgewd Friday, February 22, 2013 6:16 AM Unproposed as answer by Drfeelgewd Friday, February 22, 2013 6:17 AM Saturday, December 18, 2010 5:50 PM Reply | Quote

No sound in flash player BUT have sound in microsoft silverlight. Anyways, thought I'd post this and say a huge THANK YOU!!!! Gona try the old roll back. Report Herman45- Aug 11, 2009 06:18PM I watched my DVD Train Ride Through the Rockies at home, and went to my hotel with Hi Speed WiFi and Updated SP2/ on my

It had gone offline. Thanks again! When you do this, you can help avoid the problem that is mentioned in the “Symptoms” section. In the Device Manager dialog box, click the Action menu, and then click Scan for hardware changes.

The playback device does indicate that there is sound being played (via the green status bar) but nothing comes out HDMI port or hadphone socket. OS Vista Home Premium 32bit. If that's true... View solution in context Reply 0 0 EbraKoo Top Student Posts: 2 Member Since: ‎11-21-2009 Message 2 of 2 (1,074 Views) Report Inappropriate Content Re: DV6-1125ee no sound after installing Vista

Reply Report JB- Jun 13, 2010 07:17PM yea that fixed the problem for me too. check over here Vista General Problems after UNsuccessfully installing Vista service packHi, I would greatly appreciate help...!! Leave a comment Helpful +0 Report Nemitai Jun 28, 2009 09:53PM I am having the same issue. after all this i had to unplug and then plug my speakers back in once more and then a dialouge box pops up asking me what did i just plug in,

I updated both sound drivers, and still no sound. This procedure may enable the audio detection feature to configure the output device. However, my headphones connected to the front panel are not. http://ix2003.com/no-sound/no-sound-windows-vista.html Control Panel > Programs and Features > Installed Updates...

If it is working fine, should be able to hear the sound.4) If the problem still persists, try updating the device drivers for audio and then select the correct playback device.Hopefully, First Time Here? Reply Report frito- Jan 29, 2010 01:22AM You sir, absolutely rule THANK YOU THANK YOU THANK YOU!

In this manner, the Redmond company is acknowledging that Vista users can run into issues related to sound once they upgrade their platform either to SP1 or to SP2.

Report juki1994- Jul 15, 2009 10:00AM I have the same Sound driver and when i installed vista sp 2 no sound for DVDs. Note We recommend that you install the latest drivers for your hardware before you install Windows Vista SP1. I guess!! Subscribe to our newsletter Sign Up Team Terms of Use Contact Policies CCM Benchmark Group health.ccm.net SOFTPEDIA DESKTOP Windows Games Drivers Mac Linux MOBILE Android APK Phones Tablets WEB Webscripts

Or else it was a clean Vista SP2 install?2) What is the make and model of the machine?4) In device manager, go to Other Devices, select Audio controller(must be yellow marked Stumbled across this tonight via a Google search and it fixed it. Tuesday, February 09, 2010 5:03 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hey guys very important!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!it worked!!!!!!!!Hurray!My problem with (windows vista home basic)You don't have to do anything,just go http://ix2003.com/no-sound/no-sound-yet-another-case.html It  was working prior to sp2 I’ve never had any conflicts with this device. (i reinstalled it to check the device, the edirol works fine.) With this dx diagnostic I returned

I have literally been close to throwing laptop out the window. What are the ramifications if I uninstall the SP2 update?  I don't know if I have any other option at this point until Microsoft provides a fix for the issue. Cheapest way to clean install... Report catters_1987- Oct 25, 2009 07:05PM If anyone else had the same problem as me with nothing in the sound and playback box ...I just went into device manager and then

Sound is completely restored with such a simple solution which neither HP or Microsoft could give! Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2 - Five Language Standalone (KB948465) is available for download here. I haven't tried CD's but I'm guessing it's the same. RESOLUTION To resolve this problem, use the following methods in the order in which they are presented.

to the people here! I would never have been able to figure it out! =) Have a great day!! This problem occurred directly upon sp2 update. Had a windows update for Vista (don't know which one) and lost sound for DVD.

But YOU, YOU are the man with the simple solution.